Logo_kader_homepage-1-768x285

Trouwen in Margraten

★★★★★
5 5 1
Veva heeft een mooie en bijzondere toespraak gehouden als trouwambtenaar op onze bruiloft. We hebben er van genoten en het heeft ons geraakt! Mede dankzij Veva hebben wij een onvergetelijke dag beleefd.

Bedankt voor alles!

★★★★★
5 5 1
Lieve Veva, bij deze wil ik je namens mijzelf, mijn man en vooral mam hartelijk bedanken voor de manier waarop wij samen met jou alles rondom het overlijden en de uitvaart van pap hebben kunnen regelen. Vooraf kregen we van veel mensen te horen 'je wordt nu een week geleefd tot aan de uitvaart'. Wij hebben dat helemaal níet zo ervaren en dat is heel erg fijn. We kijken daar met een heel fijn en mooi gevoel op terug. Wij hebben op een hele rustige en fijne manier, zonder het gevoel te hebben dat we met 'deadlines en tijdsdruk' bezig waren, het afscheid vorm kunnen geven zoals wij dat wilden. Ik vond het tijdens ons gesprek geweldig om te zien hoe jij op een hele subtiele, maar toch gevoelige manier mam en mij opmerkingen / gebeurtenissen uit het leven van pap en mam wist te ontlokken. Ik heb zaken gehoord die ik na 40 jaar nog niet eens wist. En dat maakt het ook wel weer heel mooi! Complimenten aan jou voor de rustige, ervaren, maar vooral betrokken manier waarop je met ons bent om gegaan. De toespraak in het crematorium was fantastisch qua inhoud, manier van vertellen en sfeer. We hebben daar nog heel veel positieve reacties op gehad! Ook de manier waarop je onze dochter van 7 jaar na de dienst omarmde en haar met een kus op haar hoofd troostte was hartverwarmend. Ze zei daarna nog dat ze dat zo lief van je vond! Bedankt voor alles! Hartelijke groet, Fam. Hamackers

Trouwdag

★★★★★
5 5 1
Wat hebben wij genoten van een mooie persoonlijke ceremonie! Dankjewel Veva dankzij jou was het een hele mooie speciale dag!!!

Een mooie dag

★★★★★
5 5 1
Op 1 augustus 2018 heeft Veva ons in het echt verbonden in de geheime grot van de Beeldentuin te Cadier en Keer. Tijdens deze ceremonie heeft zij precies verwoord wat wij in het prettige gesprek hier voorafgaand hebben verteld. Hierdoor is deze ceremonie een emotionele, persoonlijke maar ook een zeer fijne ervaring geweest. We willen je nogmaals bedanken om onze trouwdag onvergetelijk te maken.

Huwelijksvoltrekking

★★★★★
5 5 1
Op 8-8-2018 heeft Veva een heel bijzondere dag met ons ingevuld. We genieten nog steeds volop na! Tijdens een ontspannen voorgesprek merkten wij meteen een klik met jou en waren erg blij dat jij ons op deze trouwdag zou begeleiden. Jouw manier om iedereen van de familie bij deze bijzondere gebeurtenis te betrekken en aan te spreken werd erg gewaardeerd. Iedereen was diep geroerd hoe je onze verhalen zo verweven had in de ceremonie. Onze kleine mup heeft dit ook laten voelen toen je het prachtige gedichtje opdroeg aan hem/haar. Bedankt dat je zo'n mooie bijdrage hebt geleverd aan een van onze mooiste dagen van ons leven! Sven en Susanne

Bedankt Veva

★★★★★
5 5 1
Wat voor ons een moeilijk opgave was, heb jij zo gemakkelijk voor ons gemaakt. Jouw bijdrage en begeleiding heeft ervoor gezorgd dat we pap een mooi waardig en respectvol afscheid hebben kunnen geven in de vorm zoals hij dat graag wilde. Je hebt een schitterende tekst gemaakt en hem precies beschreven zoals hij was. Hiervoor zijn wij jou zo ontzettend dankbaar. Dank je wel voor je oprechte medeleven en je begeleiding.

geen vak maar een gave

★★★★★
5 5 1
Drie uur luisteren aan de tafel met mijn moeder, broer, zus, erdoorheen pratende kinderen en mijzelf is op zich al een prestatie. Maar als je van al die losse verhalen een verhaal weet te vertellen dat mijn vader helemaal typeert en ons allen ontroerd, dan oefen je geen vak uit maar dan bezit je een gave. Veva, mede dank zij jou hadden we een bijzonder afscheid. Dank je wel.

Bedankt Veva

★★★★★
5 5 1
Op 3 januari is plotseling mijn vader overleden. Veva heeft mijn moeder, zus en mij geholpen een hele mooie herdenkingsdienst voor mijn vader te geven. Gedurende het gesprek met Veva zijn er ook persoonlijke gevoelens besproken, waar zij bij geholpen heeft die een plek te geven. Wij hebben vele positieve reacties gehad op de herdenkinsgdienst en het heeft ons goed gedaan te weten, dat wij dankzij Veva mooi afscheid hebben kunnen nemen van mijn vader. Wij hadden dit alleen nooit gekund. Via deze weg nogmaals hartelijk bedankt Veva voor de mooie en warme herdenkingsdienst voor mijn vader, en de steun aan ons.

Huwelijksvoltrekking

★★★★★
5 5 1
Op 2 september 2017 heeft Veva ons in de echt verbonden en onze harten geraakt met een prachtige ceremonie. Door middel van meerdere persoonlijke gesprekken vooraf heeft zij de kern van onze verbintenis weten vast te leggen en gevormd tot een verhaal dat ons en alle andere aanwezigen tot in de ziel wist te raken. Daarbij heeft ze een symbolische rode draad door ons verhaal geweven, wat zorgde voor een bijzondere toevoeging aan onze ceremonie. Tijdens de voorafgaande gesprekken zorgde Veva voor een ontspannen sfeer, zodat deze heel luchtig en natuurlijk verliepen. Ze toetste haar vele originele ideeën, paste ze gemakkelijk aan aan onze wensen en zorgde ervoor dat de invulling van de huwelijksceremonie persoonlijk, eigen en vertrouwd voelde. We zijn ontroerd, hebben heel veel gelachen en zijn heel blij met de aanvulling van Veva aan een heel bijzondere dag.

afscheid van mijn echtgenote

★★★★★
5 5 1
Op 13 november 2017 is mijn liefste Andrea na een hartstilstand overleden. Zij was pas 53 jaar. Op dat moment stopte voor mij letterlijk alles. Veva was niet meer dan een onderdeel van een vreselijke film die daarop volgde. Zij kwam in huis als al die anderen die bij de voorstelling hoorden. Mijn dochters en ik waren druk bezig met verplichtingen die dan volgen. De dag dat Veva kwam, merkte ik al snel dat zij meer deed dan haar werk. Zij had begrip, Tijd, Een luisterend oor. Ze wist ons al snel te bereiken en te stimuleren om ieder ons verhaal te vertellen. Daarnaast wist zij ons ook de nodige troost te bieden. Uit de warrige verhalen wist zij een mooi passend geheel te vormen. Niet alleen de mooie geslaagde ervaringen. Maar ook de minder mooie herinneringen kon zij op een passende wijze verwoorden. Na de bijeenkomst had ik het gevoel dat onze familie en kennissen mijn vrouw een stuk beter hadden leren kennen. Maar ook haar tekortkomingen beter begrepen. Dat gaf een goed gevoel. Daarom wil ik Veva middels deze weg nogmaals Danken. Ik hoop dat nog velen van haar werk kunnen genieten. Leon Dreessen..

Mw

★★★★★
5 5 1
Papa is een week geleden op 10 november overleden op 92 jarige leeftijd. Veva heeft op een heel persoonlijke manier vormgegeven aan de ceremonie rond de crematie. We hebben veel complimenten gekregen. Ik heb respect voor de manier waarop zij omgaat met mensen die een dierbare verloren hebben. Ze heeft papa in haar tekst in zijn waarde gelaten. Daar zijn we haar heel dankbaar voor.

Verwerking

★★★★★
5 5 1
Na het overlijden van mijn man Willy, 5 jaar geleden, heeft Veva mij geholpen met het leren omgaan met het enorme gemis en verdriet. Nog steeds kan ik voor steun, zeg maar een andere mindset bij haar aankloppen. Dankbaar voor haar steun en inzicht !!!

Een waardig mooi en persoonlijk afscheid

★★★★★
5 5 1
Onze moeder overleed op 17 juli 2017, vandaag precies 3 weken geleden. Ondanks dat we wisten dat er een moment zou komen dat we haar moesten loslaten, kwam er heel wat op ons af. Naast het praktische regelen het verdriet en de emoties die daarmee gepaard gaan. Veva heeft ons, in de periode van overlijden t/m de uitvaart persoonlijk begeleid. We wilden het goed en waardig doen, ze heeft ons daarin ontzettend gesteund door in die periode "één van ons te zijn" door , mee te voelen, in te leven en om vooral te luisteren..... Veva heeft bijna 87 mooie levensjaren omschreven in een mooi warm verhaal, vol met wijze levenslessen, mooie gebeurtenissen met een randje humor...net als ons "mamaatje", zoals ze was en altijd voor ons zal blijven... Dank je Veva Lieve groet Ine, Sandra, Rea en Jessica

Symboliek geeft kracht en steun.

★★★★★
5 5 1
Veva heeft met hart en ziel bijgedragen aan een mooi en persoonlijk afscheid van mijn vader, voornamelijk door enkele maanden voor zijn overlijden reeds persoonlijk kennis met hem gemaakt te hebben. Ondanks de moeilijke en trieste situatie heeft Veva mede door haar eigen persoonlijkheid het afscheid waardig kunnen begeleiden. Veva was voor ons een ontzettende grote steun, gaf creatieve richting aan ons verhaal. Op zoek naar een symbool hebben wij samen het levenspad van mijn vader doorlopen. Wij hebben daardoor het symbool “hout” gevonden. Het “hout”heeft ons tijdens de uitvaart nog meer betekenis gegeven. Het symbool heeft ons achteraf nog meer troost geboden tijdens het verwerken van ons verdriet. Wij hebben veel mooie reacties omtrent het afscheid van pap mogen ontvangen. Veva bedankt voor al je goede zorgen,

Warm afscheid

★★★★★
5 5 1
Veva is een betrokken vrouw die goed aanvoelde wat bij ons leefde, waardoor wij samen tot een hele fijne dienst zijn gekomen. Zij kan zich heel goed inleven maar laat je helemaal vrij in je keuzes en zorgt er voor , zoals anderen al schreven , dat er een goede balans in de emoties behouden blijft. Daarnaast is het heel rustgevend dat zij ook de organisatie goed in de gaten houdt en perfect samenwerkt met de begrafenis ondernemer. Aanwezig waar het moet, bescheiden waar het hoort. Ze neemt heel veel werk uit handen en is daarin een grote steun.

Veva deelt haar passie

★★★★★
5 5 1
http://www.rtvmaastricht.nl/radio/het-beleg/49890106

mooi afscheid

★★★★★
5 5 1
Mede dankzij Veva hebben wij een mooie en warme afscheidsceremonie gehad. Veva heeft ons heel goed geholpen om onze gevoelens en gedachtens in een heel mooi samenhangend verhaal te verwoorden zodat het afscheid heel warm en persoonlijk was!

Warme ontmoeting

★★★★★
5 5 1
Veva wist heel goed aan te voelen wat ik op dat moment nodig had. Het paste gewoon! Hierdoor heb ik de rituele begeleiding als heel helpend ervaren. Het heeft me kracht en richting gegeven. Veva weet de juiste woorden en sfeer te vinden die aansluiten bij het moment en de persoon. Ze is een heel prettig, inspirerend en warm persoon waar ik me heel veilig en welkom bij voel. Het geeft een vertrouwd gevoel om je bij haar open te stellen. Hierdoor is de begeleiding die ze je kan bieden ook helpend. Warm aanbevolen!

Miss

★★★★★
5 5 1
Veva heeft mij op een integere en deskundige wijze inzicht gegeven in een situatie waarin ik vastgelopen was. Zij heeft mijn boosheid weg kunnen nemen en mij op een positievere manier naar de situatie laten kijken. Het feit dat ik op korte termijn bij Veva terecht kon en haar rustige, empathische benadering weet ik enorm te waarderen.

Fijne persoonlijke begeleiding

★★★★★
5 5 1
December 2016 heeft Veva samen met ons de afscheidsdienst voor mijn vader inhoud en vorm gegeven. De bijzondere persoonlijke begeleiding hebben wij heel prettig gevonden. Veva is discreet en integer, een warm persoon en weet de overledenen heel knap binnen korte tijd treffend weer te geven. Ze heeft een groot inlevingsgevoel en weet precies de toon te treffen die je als nabestaande graag wil. Met de hectiek en verdriet dat vlak na een overlijden toch een rol speelt, weet Veva zeer deskundig om te gaan en helpt ze balans te houden in emoties. Kortom, alle lof en dank je wel Veva!

Wilt u uw ervaring ook met ons delen? Schrijft u dan uw recensie hieronder?

Uw naam
Uw email
Titel
Rating
Inhoud